Αποστολές παραγγελιών

Η παραγγελία αποστέλλεται με Courier και το τελικό ποσό της παραγγελίας σας, καταβάλλεται στον υπάλληλο της Courier την στιγμή που την παραλαμβάνετε. Για παραγγελίες άνω των 45 ευρώ, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με το κόστος των μεταφορικών. 

Επιστροφές και ανταλλαγές γίνονται μόνο στις περιπτώσεις των ετοιμοπαράδοτων προϊόντων και όχι στις ειδικές παραγγελίες. 

Ετοιμοπαράδοτοι φακοί επαφής & λοιπά ετοιμοπαράδοτα προϊόντα – προϋποθέσεις:

  • Η συσκευασία των φακών επαφής πρέπει να είναι κλειστή, χωρίς φθορές και το προϊόν και η συσκευασία του κατάλληλα για μεταπώληση.
  • Στην αποστολή σας να συμπεριλαμβάνεται και η απόδειξη που σας στείλαμε.
  • Η αποστολή που μας κάνετε θα πρέπει να μην ξεπερνά τις 14 μέρες από την παραλαβή των φακών επαφής.
  • Πρέπει να μας έχετε ενημερώσει (μέσω e-mail ή τηλεφώνου) για τον λόγο της επιστροφής, προτού μας τους στείλετε πίσω και να σας έχουμε απαντήσει, διαφορετικά δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Σκελετοί & γυαλιά οράσεως & γυαλιά ηλίου:

  • Στη περίπτωση των σκελετών οράσεως όπου έχουν κατασκευαστεί οφθαλμικοί φακοί για την χρήση του σκελετού, ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος των φακών αλλά όχι με το κόστος του σκελετού.
  • Το προϊόν θα πρέπει να είναι χωρίς φθορές και το κατάλληλο για μεταπώληση.
  • Στην αποστολή σας να συμπεριλαμβάνεται και η απόδειξη που σας στείλαμε.
  • Η αποστολή που μας κάνετε θα πρέπει να μην ξεπερνά τις 14 μέρες από την παραλαβή του προϊόντος.
  • Πρέπει να μας έχετε ενημερώσει (μέσω e-mail) για τον λόγο της επιστροφής, προτού μας τους στείλετε πίσω και να σας έχουμε απαντήσει, διαφορετικά δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Εμείς θα σας επιστρέψουμε το αντίτιμο τους ή θα τους ανταλλάξουμε με τους φακούς ή προϊόν  της επιλογή σας. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται είτε μέσω επιστροφής στο λογαριασμό που χρησιμοποιήσατε ή μέσω κατάθεσης σε κάποιο άλλο λογαριασμό που μας θα μας υποδείξετε.

Εξωτερικά – Αισθητικά Ελαττώματα

Ο πελάτης υποχρεούται κατά την παραλαβή, να αποσυσκευάσει και να ελέγξει τα προϊόντα για να επιβεβαιώσει την ανυπαρξία εξωτερικών, αισθητικών ελαττωμάτων, και στην περίπτωση που υπάρχουν δικαιούται να αποκρούσει την παραλαβή του είδους και να το επιστρέψει στον διανομέα άλλως να αναγγείλει την ύπαρξη αισθητικών ελαττωμάτων σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του είδους ενώ σε περίπτωση παρόδου της προθεσμίας αυτής χάνει κάθε σχετικό δικαίωμα και θεωρείται ότι το αισθητικό ελάττωμα προκλήθηκε μετά την παράδοση. Σε περίπτωση έγκαιρης δήλωσης, σε σύντομο χρόνο θα προβούμε σε αντικατάσταση του είδους αυτού με άλλο, χωρίς το εξωτερικό, αισθητικό ελάττωμα ή θα επιστρεψουμε το αντιτιμο που πλήρωσεο πελατης μας.

Ο όρος αυτός ισχύει για αποστολή εμπορευμάτων στη διεύθυνση που θα ορίσει ο πελάτης και δεν ισχύει για παραδόσεις ειδών από φυσικά καταστήματα καθως το είδος ανοίγεται και ελέγχεται από τον πελάτη κατά την παράδοση.

 

Σημείωση

Στην περίπτωση επιστροφής τα έξοδα αποστολή επιβαρύνουν τον πελάτη. Στην περίπτωση ωστόσο που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email